Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Για να μην κάνετε ποτέ λάθος – Πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό

-Τα όσπρια και τα λαχανικά πρέπει να αλατίζονται...

προς το τέλος του μαγειρέματος διότι εάν τα αλατίσετε από την αρχή σκληραίνουν.

-Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να αλατίζονται πολύ πριν το μαγείρεμά τους.
-Τα μακαρόνια πρέπει να βράσουν από την αρχή σε αλατισμένο νερό.
-Οι τηγανητές πατάτες και τα τηγανητά αυγά πρέπει να αλατίζονται πριν τηγανιστούν.
Πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!