Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πώς καθαρίζουμε κάστανα έτσι ώστε να μένουν ολόκληρα (βίντεο)

Δείτε στο βίντεο πώς καθαρίζουμε τα κάστανα για να μένουν Ολόκληρα Βήμα-Βήμα....

Tips για την προετοιμασία και το σερβίρισμά τους
-Αν πρόκειται να τα ψήσετε, για να μην τα κάψετε κάντε μικρές χαρακιές στη στρογγυλή τους πλευρά.
-Χρησιμοποιήστε τα στο φαγητό, στα γεμιστά, στο στιφάδο μανιταριών, μαζί με ρύζι, σταφίδες κ.λπ.
-Φτιάξτε μαρόν γλασέ μουλιάζοντάς τα σε νερό (χωρίς το εξωτερικό περίβλημα) και τοποθετώντας τα έπειτα για βράσιμο σε σιρόπι που έχετε φτιάξει με νερό και ζάχαρη, αρκετές φορές και για αρκετές ώρες, πριν τα τοποθετήσετε τελικά στο ψυγείο.



Πηγή
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!