Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Βike Fitting για iPhone ή Android

Πάντα υπάρχει ένας προβληματισμός σχετικά με το μέγεθος του ποδηλάτου ανάλογα και με τον σωματότυπο σας πριν το αγοράσετε. Πιθανόν και μετά την αγορά, να αναρωτηθείτε, άραγε πήρα το σωστό μέγεθος ποδηλάτου; Έχω την σωστή θέση πάνω στο ποδήλατο;…Υπάρχουν πολυάριθμα άρθρα που σας δίνουν κατευθύνσεις για το μέγεθος ποδηλάτου και την θέση σας πάνω στο ποδήλατο σε σχέση με τις διαστάσεις σας.

Ωστόσο, η εξέλιξη της τεχνολογίας συνέβαλε στην δημιουργία της νέας εφαρμογής Bike fitting από τηνIPhone. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ονομάζεται Size MyBike και είναι η πρώτη μέσω κινητού τηλεφώνου στον κόσμο που σας δίνει εύκολα, γρήγορα, και με αξιοπιστία τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Εμείς κατεβάσαμε την εφαρμογή Size My Bike μέσω τουApp Store με κόστος 3,84 ευρώ και την δοκιμάσαμε. Μετά την αγορά του, το μόνο αρχικά που χρειάζεται να εισάγετε είναι τα στοιχεία σας (όνομα και ένα e-mail). Έπειτα, θα πρέπει να ορίσετε 6 διαστάσεις μέσω τις φόρμας που σας δίνει η εφαρμογή. Τέλος, τα αποτελέσματα μπορείτε να τα εξάγετε (σε μορφή pdf) είτε για ποδήλατο δρόμου είτε για ποδήλατο βουνού. Επίσης, μπορείτε να δείτε κατευθείαν τα αποτελέσματα και τις διαστάσεις στο κινητό σας.

Τα αποτελέσματα φαίνονται αξιόπιστα και έγκυρα, ωστόσο, χρειάζεται και η γνώμη ενός γνώστη του αντικειμένου! Επιπροσθέτως, σας δίνει αρκετές συμβουλές και στρατηγικές για την βελτίωση της θέσης σας πάνω στο ποδήλατο.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια από τις παρακάτω συσκευές: iPhone, iPod touch,

iPad (iOS 4.2 or later), ή Android.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Έκδοση: 2.3

Μέγεθος: 2.4 MB

Γλώσσες: English, French, Spanish

Χρήσιμα:

Τιμή: 3,84 ευρώ ($4.99 δολάρια)

Διάθεση: sizemybike

Πηγή

Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!