Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Εύκολη συνταγή για σπιτικό frozen yogurt!

Υλικά:
300 γρ. φράουλες (ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο της αρεσκείας σου)
100 γρ. τυρί μασκαρπόνε
400 γρ. ...γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. ζάχαρη
3 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση:
-Πολτοποίησε το φρούτο που επέλεξες στο μπλέντερ.
-Βάλε όλα τα υλικά, μαζί με τον πολτό από το φρούτο, σε ένα μίξερ και χτύπα το μείγμα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
-Βάλε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου 1 μιση ώρα.
-Πριν το σερβίρεις άφησέ το λίγο έξω από την κατάψυξη ή στο ψυγείο, για να γίνει πιο μαλακό το Frozen Yogurt σου.

Tips:
-Επίλεξε ένα φρούτο που να μην είναι πολύ χυμώδες (πχ καρπούζι, πεπόνι…).
-Όταν το frozen yogurt σου είναι έτοιμο μπορείς να βάλεις από πάνω ό,τι άλλο σκεφτείς (υγρή σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, κομμάτια μπισκότου…)

πηγη
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!