Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Σας αρέσει το καλαμπόκι;


Αν έχετε φυτέψει καλαμποκιές ή αγοράσατε καλαμπόκι με τη φλούδα του, υπάρχει ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να το βράσετε, να το ξεφλουδίσετε και να το απολαύσετε.

Κάντε τα εξής:
Βάλτε το καλαμπόκι χωρίς να το ξεφλουδίσετε, .....στα μικροκύματα για 4 λεπτά
Ακουμπήστε στο ξύλο κοπής και κόψτε στο σημείο που βλέπετε και στη φωτογραφία
Πιέστε δυνατά στο σημείο που είναι οι τρίχες – προσέχοντας όμως γιατί καίει
Και φλουπ, θα απελευθερωθεί το καλαμποκάκι σας για να το απολαύσετε

Μ” αυτή τη μέθοδο, θα γλυτώσετε από τη βρομιά και βέβαια και χρόνο

Δείτε και τις εικόνες που μιλάνε από μόνες τους.
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!