Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι, που σας έκοψαν από συνέντευξη και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να μάθετε ποτέ!

Η αλήθεια είναι πως ο πιθανός εργοδότης, μπορεί να μην σας θέλει για δικούς του προσωπικούς λόγους...
Εκτός των αντικειμενικών και ελειπών προσόντων, είναι πιθανό, ως υποψήφιος εργαζόμενος, να μην κάνετε στον εργοδότη λόγω διαφόρων...περιεργειών του!

Δείτε στο  5 λόγους, που πιθανώς να μην κάνετε και δεν θα σας πουν ποτέ .....


1. Μιλάς περίεργα

Έχεις την τάση να παρουσιάζεις τις θέσεις σου ως ερωτήσεις; Γίνεσαι πιο φιλικός από όσο θα έπρεπε; Είναι πιθανό αυτοί οι λόγοι να σου στερήσουν τη θέση. Ο τρόπος ομιλίας είναι περιέργως ένα τεράστιο σημάδι για το άτομο, που σου κάνει τη συνέντευξη. .

2. Μυρίζεις περίεργα

Δεν εννοούμε απλά οτι μπορεί να ίδρωσες. Πιθανώς να το παράκανες και με την κολώνια. Σε κάθε περίπτωωση οφείλεις να είσαι προσεκτικός για την "εσάνς" που θα αφήσεις σε μία συνέντευξη. Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές.

3. Ήσουν πολύ ανυπόμονος

Εμφανίστηκες 45 λεπτά νωρίτερα; Δέχτηκες να κάνεις πρακτική αμισθί; Είναι καλό να είσαι ενθουσιώδης κατά τη συνέντευξη, όμως δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Το πρώτο δείγμα είναι που μετράει, συνεπώς φροντίστε να δείξετε στον εργοδότη, πως θέλετε τη δουλειά, αλλά μη δείξετε απελπισμένοι.

4. Ήσουν πολύ αλαζονικός

Η αυτοπεποίθηση είναι η αλήθεια πως μετράει. Είναι καλό να έχετε και λίγο ναρκισσισμό. Όμως μην το ξεφτιλίσετε! Αυτό θα κάνει δύσκολα τα πράγματα για όλους και δεν θα σώσετε με τίποτα την κατάσταση. Σκεφθείτε καλά πριν πείτε το οτιδήποτε.

5. Απλά δεν του έκανες

Ίσως είναι ο πιο περίεργος λόγος. Μπορεί να είσαι απόλυτα ικανός. Ωστόσο μπορεί να μην έκανες κλικ στον εργοδότη. Αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς είναι αδύνατο να ταιριάζουμε με όλους εκεί έξω. Το μόνο, που μπορείς και έχεις να κάνεις πριν μπεις για συνέντευξη, είναι να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να ηρεμήσεις. Άφησε αυτόν, που θα σου κάνει ερωτήσεις να σε γνωρίσει.
πηγη
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!