Νέες αποκαλύψεις για το διατροφικό σκάνδαλο που λαμβάνει χώρα στο χώρο των τροφίμων και εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων σε ολόκληρη την Ελλάδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» Πρόκειται για την εκδήλωση καρκίνου και άλλων ασθενειών σοβαρής μορφής που προκαλείται από ....την ανεξέλεγκτη διακίνηση και κατανάλωση ψωμιού που παρασκευάζεται από λευκό αλεύρι, με υψηλές ποσότητες καρκινογόνων ουσιών, όπως τη γλουτένη και φυτοφάρμακα, το οποίο εισάγεται από την Αλβανία και την Βουλγαρία!
Σύμφωνα με καταγγελίες παραγόντων της αγοράς, αλλά και ύστερα από διερεύνηση του θέματος προέκυψε ότι όχι μόνο το βουλγαρικό και αλβανικό λευκό αλεύρι εισάγεται στην Ελλάδα χωρίς κανέναν ουσιαστικό και συστηματικό έλεγχο από τις ελεγκτικές αρχές, αλλά και πως είναι τόσο κακής ποιότητας που προκαλεί καρκίνο και ανίερες βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό!
Σύμφωνα με καταγγελίες παραγόντων της αγοράς, αλλά και ύστερα από διερεύνηση του θέματος προέκυψε ότι όχι μόνο το βουλγαρικό και αλβανικό λευκό αλεύρι εισάγεται στην Ελλάδα χωρίς κανέναν ουσιαστικό και συστηματικό έλεγχο από τις ελεγκτικές αρχές, αλλά και πως είναι τόσο κακής ποιότητας που προκαλεί καρκίνο και ανίερες βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό!
πηγη