1 ΒΡΆΖΟΥΜΕ 3,5 ΚΙΛΆ ΑΓΕΛΑΔΙΝΌ ΓΆΛΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΊΟΥ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΊΣΕΙ, ΕΝΏ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΥΧΝΆ ΜΕ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΗ ΤΡΥΠΗΤΉ ΚΟΥΤΆΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΆΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑΣ
2. ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΆΛΑ ΜΕ ΜΙΣΌ ΚΡΑΣΟΠΌΤΗΡΟ ΛΕΜΟΝΊ ΚΑΙ ΜΙΣΌ ΚΡΑΣΟΠΌΤΗΡΟ ΞΊΔΙ –
-ΕΝΏ ΣΥΓΧΡΌΝΟΣ ........
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΤΉ
3. ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΉΡΙ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΌ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΤΟΥΛΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΈΡΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΥΡΟΠΙΓΜΑ – ΑΛΑΤΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΌ ΑΛΆΤΙ, ΠΕΡΊΠΟΥ 1 ΓΕΜΆΤΟ ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΎ
4. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΊΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΈΣΕΙ ΤΟ ΤΥΡΊ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ
5.ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΜΈΡΑ ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΊΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΟΝΤΡΌ ΑΛΆΤΙ ΓΎΡΟ-ΓΎΡΟ.
ΞΑΝΑΔΕΝΌΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΊ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΆΜΕ ΈΞΩ ΣΕ ΣΚΙΕΡΌ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ – ΑΦΟΎ ΤΟ ΣΤΕΓΝΏΣΕΙ Ο ΑΈΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΎΝΕΙ ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
ΤΟ ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ – Ή ΤΟ ΤΡΏΜΕ ΚΟΜΜΆΤΙ ΚΟΜΜΆΤΙ, ΣΑΝ ΈΝΑ ΤΎΠΟΥ ΓΡΑΒΙΈΡΑ Σ
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΥΡΆΚΙ ΜΑΣ ΤΡΏΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΡΈΣΚΟ, ΣΑΝ ΑΝΘΌΤΥΡΟ, ΠΡΙΝ ΒΆΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΌ ΑΛΆΤΙ
ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ ΤΥΡΊ – ΕΎΚΟΛΟ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΆΡΙΑ ΜΥΡΩΔΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΡΆ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΉΣ ΜΥΖΉΘΡΑΣ
πηγη