Συστατικά
• 2 φλιτζάνια γάλα καρύδας
• 1 κουταλιά της σούπας .....
σκόνη κακάο
• 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
• 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου
Παρασκευή
Ζεστάνετε όλα τα υλικά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις ζεσταθούν και γίνουν λεία, γεμίστε 2 φλιτζάνια και σερβίρετε.
πηγη
• 2 φλιτζάνια γάλα καρύδας
• 1 κουταλιά της σούπας .....
σκόνη κακάο
• 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
• 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου
Παρασκευή
Ζεστάνετε όλα τα υλικά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις ζεσταθούν και γίνουν λεία, γεμίστε 2 φλιτζάνια και σερβίρετε.
πηγη