Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τρούφες του Αγίου Ορους


Υλικά:
100 γρ. Φυτικό βούτυρο
100 γρ. Ζάχαρη άχνη

1 φακελάκι βανίλια
300 γρ. ....
Σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη στο ρεντέ

3 κουταλιές της σούπας μπράντυ
125 γρ. Ξανθές σταφίδες
250 γρ. Τρούφα σοκολάτας

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέτουμε, συνεχίζοντας το χτύπημα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια, τη σοκολάτα και το μπράντυ.

Τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Όταν κρυώσει κάνουμε μικρές μπαλίτσες και τις τυλίγουμε στη τρούφα σοκολάτας. Διατηρούμε τις τρούφες στο ψυγείο
πηγη
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!