Υλικά
40 πιπερίτσες κόκκινες καυτερες
1 1/2 λίτρο νερού
1/2 φλ τσαγιου ξύδι απο κρασί
3 κ σούπας κορν φλάουρ
1/3 κουταλιου κανελλα σκόνη
λίγο μοσχοκάρυδο
μια ....
σκελίδα σκόρδο
40 πιπερίτσες κόκκινες καυτερες
1 1/2 λίτρο νερού
1/2 φλ τσαγιου ξύδι απο κρασί
3 κ σούπας κορν φλάουρ
1/3 κουταλιου κανελλα σκόνη
λίγο μοσχοκάρυδο
μια ....
σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Ζεσταίνω το νερό και λιγο πρίν αρχίσει να βράζει το κατεβαζω από την φωτιά και ριχνω μεσα ολα τα υλικα μου πλην του σκόρδου.Ανακατεύω καλά και το αφήνω να ξεκουραστεί γυρω στα 5 λεπτα σκεπασμενο με το καπάκι του σκέυους,Στην συνέχεια το ξαναβαζω σε χαμηλή φωτιά και μεχρι να αρχισει να βράζει.Μόλις αρχίσει να βραζει το κατεβάζω από την φωτιά.Ρίχνω στον κόπτη η μιξεράκι ότι έχετε τις πιπεριες με λιγο απο το ζουμί που έχω και τις κάνω πολτό.Στην συνεχεια τις σουρωνω ρίχνοντας πάντα στο σουρωτήρι το υπόλοιπο ζουμακι που μου εχει μείνει από το βράσιμο.Αφήνουμε να κρυώσει το μίγμα το βαζουμε σε μπουκαλι διατηρείται για μήνες στο ψυγείο.
Προσοχή
Οταν ανοιγω το καπακι την ωρα που είναι ζεστό το μίγμα δεν πλησιάζω το προσωπό μου γιατί πι ατμοί ποθ βγάζει είναι βλαβεροί!!!