Σαμπλεδακια με σπιτικη μαρμελαδα πραγματικα υπεροχα
220ml σπορελαιο
260 γρ φυτινη
300 γρ ζαχαρη
260 ml φυσικο χυμο πορτοκαλιου
3 κ.γ. μπεικιν
850 γρ αλευρι γ.ο.χ
Χτυπαμε στο μιξερ τη φυτινη το λαδι και τη ζαχαρη,προσθετουμε στο χυμο πορτοκαλιου και σιγα σιγα το αλευρι με το μπεικιν.Αφου ανακατευτουν τα υλικα μας δουλευουμε τη ζυμη μας με το χερι(ισως παρει λιγο αλευρι ακομα).Η ζυμη μας ειναι αρκετα μαλακη.Ανοιγουμε φυλλο και με ενα κουπ πατ δινουμε το σχημα που μας αρεσει.Ψηνουμε στους 180 βαθμουν μεχρι να ροδισουν. Αφου τα αφησουμε να κρυωσουν σε καθε μπισκοτακι βαζουμε μαρμελαδα και σκεπαζουμε με το αλλο.Η ζυμη βγαζει 110 κομματια 55 σαμπλεδακια.
220ml σπορελαιο
260 γρ φυτινη
300 γρ ζαχαρη
260 ml φυσικο χυμο πορτοκαλιου
3 κ.γ. μπεικιν
850 γρ αλευρι γ.ο.χ
Χτυπαμε στο μιξερ τη φυτινη το λαδι και τη ζαχαρη,προσθετουμε στο χυμο πορτοκαλιου και σιγα σιγα το αλευρι με το μπεικιν.Αφου ανακατευτουν τα υλικα μας δουλευουμε τη ζυμη μας με το χερι(ισως παρει λιγο αλευρι ακομα).Η ζυμη μας ειναι αρκετα μαλακη.Ανοιγουμε φυλλο και με ενα κουπ πατ δινουμε το σχημα που μας αρεσει.Ψηνουμε στους 180 βαθμουν μεχρι να ροδισουν. Αφου τα αφησουμε να κρυωσουν σε καθε μπισκοτακι βαζουμε μαρμελαδα και σκεπαζουμε με το αλλο.Η ζυμη βγαζει 110 κομματια 55 σαμπλεδακια.