Βάλτε το στο φούρνο μια ώρα για καθε κιλό μοσχάρι , η χοιρινό και μισή ώρα για κοτόπουλο φιλέτο . Ολόκληρο κοτόπουλο μια ώρα για καθε κιλό , και μην τα κόβετε αμέσως αφήστε το να ξεκούραστη και κρατάει και ολα τα ζουμιά μεσα γιατι τουλάχιστο για δέκα με δεκαπέντε λεπτά το ψητό μαγειρευτε ακόμα κατ'αυτον τον τροπο.....
γίνεται μαλακό και ζουμερό .
γίνεται μαλακό και ζουμερό .
Μην ξεχνάτε να βγάζετε απο το ψυγείο το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου τη διπλάσια ώρα που θελει για να ψηθεί , εκτός απο το κοτόπουλο που θελει μονο μισή ώρα , ποτέ απο το ψυγείο κατευθείαν στο φούρνο , και ο φούρνος παντα προθερμασμενος .
Οταν το κρέας ειναι με κόκαλο θελει ακομη μισή ώρα παραπάνω ψήσιμο ' καλή όρεξη .