Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Υπέροχα Ελληνικά Μέρη!!!

Πόσο θα θέλαμε να πηγαίναμε έστω και μια φορά.... Η Ελλάδα έχει αρκετούς κρυμμένους παράδεισους!!! Δείτε τις φωτό που συγκεντρώσαμε από το διαδίκτυο! Φυσικά και ο καθένας από εσάς, τους αναγνώστες μας, μπορεί να μας στέλνει με e-mail και τις δικές του φωτογραφίες!

Μονεμβασιά... Παλαιό αρχοντικό που τώρα είναι ξενοδοχείο.
Πηγή : tripadvisor.com










Ελάτε σε έναν μοναδικό προορισμό σε μια από     τις πιο όμορφες γωνιές του Αργοσαρωνικού, στο γραφικό Γαλατά

Πηγή: arcadiasuitesspa










ΜΠΡΑΛΟΣ - Υπέροχο μέρος για βόλτες και διαδρομές στην περιοχή

Πηγή: panoramio.com










Αυτη η φωτογραφια τραβηχτικε κατα την διαδρομη προς την Μονη του Πανορμιτη.. Η μονη ειναι αφιερωμενη στον Αρχαγγελο Μιχαηλ..Που πηρε τν οναμασια του απο το ονομα του κολπισκου, οπου βρισκεται το μοναστηρι , το οποιο ηταν πανορμος.. ειναι ο θαυματουργος αγιος της Δωδεκανησου και λεγεται οτι οταν οι πιστοι θελαν να παρακαλεσουν η να ζητησουν κατι απο τον αγιο τοτε γραφαν αυτο που ηθελαν σε ενα χαρτακι και το βαζαν σε ενα μπουκαλακι και το ριχναν στην θαλασσα... και αυτο εφτανε παντα... υπαρχει αρχειο με μπουκαλακια στο μοναστηρι τα οποια μπορει να τα δει οποιος θελησει....
 Πηγή: xionoula.blogspot.gr


 Δεν γίνεται να φύγεις από τα Χανιά και να μην πιεις τον καφέ σου ή να δειπνήσεις με θέα στον Αιγυπτιακό Φάρο, στα μοντέρνα cafés και στα εστιατόρια του Παλιού Λιμανιού. Χτισμένο από τους Ενετούς γύρω στο 1320, σε κερδίζει με την ιστορία του αλλά και με τα παλιά κτήρια που συναντάς στο διάβα σου.

Πηγή: travelstyle.gr




 Νάουσα, Άγιος Νικόλαος.

Πηγή: http://www.pestaola.gr/tag/naousa/















Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσθέστε το σχόλιό σας!!! Πείτε μας ότι θέλετε!

Σκάστε τις φούσκες!