Ο λόγος για το Bubbleicious Tea Bar, που σερβίρει τσάι με σιρόπι φρούτων καιμικροσκοπικές φούσκες, που όταν σκάνε απελευθερώνουν γεύσεις όπως μάνγκο,φράουλα, πορτοκάλι, γιαούρτι κ.α.
Η ιδέα ξεκίνησε από την Ασία το 1980, έφτασε στην Αμερική στη διάρκεια του 90 για να καταλήξει στην Ευρώπη μόλις το 2010. Στη Γερμανία που την υποδέχτηκε πρώτη, σήμερα υπάρχουν πάνω από 170 μαγαζιά με bubble tea, ενώ το προϊόν συναντάται και σε Αγγλία, Ισπανία, Ρωσία και αλλού.
Το γλυκόπιοτο, δροσιστικό, με πάνω απο 130 συνδυασμούς τσάι bubble, είναι το απόλυτο ρόφημα που ταξιδεύει ανά τον κόσμο με σκοπό να αναπροσδιορίσει τις γευστικές μας εμπειρίες.