Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Βουτήματα Μαρμελάδας


Υλικά
800 γρ. μαργαρίνη
500 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. σκόνη γάλα
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κιλό αλεύρι μαλακό
250 γρ. ......
κουβερτούρα ψιλοκομμένη
500 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
3 αβγά

Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο μίξερ τη ζάχαρη άχνη, τη μαργαρίνη, τη σκόνη γάλα, το ξύσμα πορτοκάλι και τα αφήνουμε να αφρατέψουν. Μετά ρίχνουμε τα αβγά λίγα-λίγα και στο τέλος
ρίχνουμε το αλέυρι. Αφού ομογενοποιηθεί το μίγμα μ' έναν κορνέ ίσιο σ' ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί κόβουμε σε σχήμα δαχτύλου (μακρόστενα) το βούτημά μας.

Όταν πια τελειώσει το μίγμα τα ψήνουμε στους 160°C για 12 με 17 λεπτά. Αφού κρυώσουν γεμίζουμε με τη μαρμελάδα πορτοκάλι και έτσι θα ενώνουμε δύο-δύο τα βουτήματα. Τέλος, αφού λιώσουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, βουτάμε τα μπισκότα μας μέχρι τη μέση στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα για να στεγνώσουν. Μετά από αυτό τα βουτήματα μαρμελάδας μας είναι έτοιμα προς κατανάλωση!
πηγη
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!