Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ελληνικος Ερυθρος Σταυρος - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΚ!



Ελληνικος Ερυθρος Σταυρος


Εξώδικο ΣΟΚ! Ποιοι έτρωγαν τα λεφτα των εράνων, πως έβαλαν χέρι ακόμα και στα χρηματα που έστειλε η κυβέρνηση της Αυστραλίας για τους πυρόπληκτους της Ηλείας το 2007.


Το μεγάλο φαγοπότι με τους εράνους!


Ένα ανελέητο και διαχρονικό φαγοπότι με τα χρήματα του ελληνικού λαού, που προσφερε στους εράνους για τα θύματα των σεισμών, των πυρκαγιών και άλλων καταστροφών, φαίνεται οτι είχε στηθει από επιτήδειους στους κόλπους του τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικου Ερυθρού Σταυρού.




Ελλείματα κουπονιών από εράνους αξίας πάνω απο 60.000 ευρω ( επί δραχμης 2 εκατομμυρια δραχμες ) από το 2000 μέχρι το 2001, αλλά και πάνω από 9000 ευρω το 2002, καθώς και υπερβολικες δαπάνες για φιέστες, όπως μια πρωτοχρονιάτικη πίττα του 2009 αξίας 10.000 ευρώ!!! που καλυφθηκε από τις δωρεές των πολιτών, είναι μερικά μόνο απο τα στοιχεία που η εφημερίδα δημοκρατία έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας για το πάρτυ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.


Στην εφημερίδα Δημοκρατία σύμφωνα με την αναλυτική συνέντευξη του Αναστάσιου Γερασιμάτου, πρώην αναπληρωτή διευθυντη του τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικου Ερυθρού Σταυρού, που υπηρέτησε επί 32 χρόνια τον οργανισμό, γινόντουσαν πολλά που σοκάρουν! Ξυλοδαρμοί, σεξουαλικές παρενοχλήσεις απο έμμισθους υπαλλήλους σε εθελοντές, τρομοκρατία, αδιαφάνεια, αναξιοκρατία, και πολλα άλλα σκάνδαλα που αμαυρώνουν το εθελοντικο έργο.


Περισσοτερα στην έντυπη μορφη της εφημερίδας "Δημοκρατια"
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!