Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μπιφτέκια από κόκκινα φασόλια (νηστίσιμα, vegan)

Υλικά:
2 φλυτζάνια βρασμένα κόκκινα φασόλια kidney
3 μανιτάρια
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. κέτσαπ
1 φέτα....
ψωμί γερμανικού τύπου
½ κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση:
– Τα βάζουμε όλα στο μούλτι, μέχρι να βγει ένας χοντροκομμένος πολτός. Πλάθουμε μπιφτέκια (5-6) και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.


– Τα αφήνουμε -για όσο μπορούμε να περιμένουμε- στο ψυγείο (εγώ τα έβαλα για 20′).

– Στη συνέχεια μεταφέρουμε τη λαδόκολλα με τα μπιφτέκια στη σχάρα του φούρνου και ψήνουμε στους 180ºC για 35-40′.

– Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν τα φάμε!

– Πρόταση σερβιρίσματος: στύβουμε λεμονάκι από πάνω και τα τρώμε με σαλάτα!
πηγη


Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!