Τι χρειαζόμαστε
75 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
75 γρ. γλυκό..κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1) Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.
2) Τοποθετούμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.
3) Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μείγμα.
4) Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.
πηγη
75 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
75 γρ. γλυκό..κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1) Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.
2) Τοποθετούμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.
3) Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μείγμα.
4) Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.
πηγη