Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Αυτές είναι οι κρυφές εντολές της αστυνομίας για τους μετανάστες…

Σάλος έχει προκληθεί ύστερα από το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, η οποία έχει στην κατοχή της έγγραφο που μαρτυρεί ότι η αστυνομία έχει δώσει εντολή να ......«κουκουλώνονται» εγκλήματα μεταναστών που διαπράττονται στη Γερμανία. Στόχος της αστυνομίας είναι αφενός να μην προκληθούν ακραίες αντιδράσεις από τους κατοίκους της χώρας και αφετέρου να μη σημειωθεί άνοδος των ακραίων δεξιών οργανώσεων .

Μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις που σημειώνονται από μετανάστες είναι: διακίνηση ναρκωτικών και πώληση κλεμμένων αντικειμένων. Οι εντολές είναι ρητές σύμφωνα με τις πηγές του voicenews.gr από τη γερμανική αστυνομία, ώστε να μη γίνεται ούτε μία αναφορά στα περιστατικά αυτά καθώς επίσης να προσέχουν ιδιαίτερα τις εκφράσεις τους όσοι υπάλληλοι κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις για τους μετανάστες, για να αποφευχθούν έτσι τυχόν «ακραίες» εκφράσεις.

Άραγε μήπως ανάλογες εντολές έχουν δοθεί και από τις αντίστοιχες ελληνικές αρχές, την ώρα που ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος..;
Print Friendly and PDF

Σκάστε τις φούσκες!